Resight

Aktuelt

Aktuelt om ReSight

Ønsk velkommen til vår nye prosjektleder og kvalitetsansvarlig

Vi har gleden av å presentere vår nye prosjektleder og kvalitetsansvarlig, Lillann! 

Lillann-grafitti-max.jpg

Lillann er utdannet høgskolekandidat i informatikk fra Høgskolen i Østfold, og har jobbet som både systemadministrator og utvikler, i tillegg til å ha spesialisert seg som tester og testleder de siste 15 årene. Hun er født og oppvokst i Harstad, men grunnet en stor utreisetrang flyktet hun, som mange andre sørover for mange år siden. Nærmere bestemt bodde hun 7 år på det sentrale østlandet og 11 år i Bergen. Etter hvert måtte hun innse at hjenlengselen til vakre Nord-Norge ble for stor, og tok derfor med seg familien sin til Harstad, hvor hun videre søkte jobb i ReSight. 

Hun søkte jobb her fordi hun mener ReSight har en spennende portefølje, og hun kjente i tillegg til Jira og Confluence fra før av. Stillingen som prosjektleder og kvalitetsansvarlig vil passe henne godt, fordi hun får tatt med seg kunnskap og erfaring fra testing og testledelse. I tillegg skal hun følge opp kundene på Atlassian-porteføljen, og gleder seg til det! 

Lillann sier selv: "Jeg fikk øynene opp for ReSight og syntes umiddelbart at det var spennende med utviklingsselskap i Harstad. Mange tror ikke at det finnes et IT-miljø i Harstad, men etter en tur på IT-pub innser man jo at det finnes flere av oss. Nå ser jeg fram til å jobbe lokalt med noe jeg kan godt og har jobbet lenge med, i et trivelig miljø." 

Vi ønsker deg velkommen Lillann, og ser fram til å bli bedre kjent og jobbe med deg!