Resight

Aktuelt

Aktuelt om ReSight

HHT-dagen 2019

Resight deltok på HHT-dagen i går 3. oktober, en konferanse arrangert av og for studenter. Årets konferanse var den tiende i rekken og Resight deltok for første gang. Programmet var fullspekket av gode foredragsholdere som delte sine erfaringer og gode tips knyttet til konferansens tema «Nord-Norge: Landsdelen uten grenser».

Konferansen ble åpnet av det aller første styret av HHT-dagen, de som grunnla hele arrangementet. Videre holdt spesialist innen allmennmedisin, fastlege og seriegründer Hans Olav Holtermann Eriksen foredrag om nord-norsk reiseliv og sine etableringer. Deretter fulgte en god og lang minglepause, hvor vi fikk snakket med mange hyggelige studenter. Sparebank 1 Nord-Norge holdt foredrag om samfunnsløftet og rødbanken her i Tromsø, før Ailo Gaup fortalte om sin reise fra 8 år og eventyrlysten til i dag.

Etter at Ailo var ferdig fulgte en lang lunsj minglepause igjen. Benja Stig Fagerland er en av skandinavias fremste insiratirer og kvinnen bak NHOs Female Future-prosjekt, og hun åpnet med sitt foredrag etter lunsj. Hun har vunnet European Diversity Award i kategorien «Campaigner of the Year” og er grunnlegger og forfatter av SHEconomy. Javad Mushtag avsluttet konferansen for i år med et spennende foredrag om hans bakgrunn og hvordan han jobbet for å bli Norges beste økonomistudent og leder for Global Shapers Oslo som er en del av World Economic Forum. På kvelden var det bankett hvor vi også fikk snakket litt mer med studentene. 

Alt i alt var den en spennende dag med mye gode foredrag og samtaler. 

IMG_7932.jpg
IMG_7930.jpg
IMG_7959.jpg
Katrine Mariell Karlsen