Resight

Aktuelt

Aktuelt om ReSight

TrønderEnergi Nett velger PowerCatch

ReSight og TrønderEnergi Nett (TEN) har inngått avtale om innføring av PowerCatch som nytt arbeidsordre- og ressursstyringssystem i nettselskapet.

Avtalen innebærer at PowerCatch etableres som løsning for all ressursstyring, samt gjennomføring av alle typer arbeidsordre i TrønderEnergi Nett. PowerCatch vil gi TENs planleggere mulighet til å styre sine montørressurser på best mulig måte, og vil gi montørene et effektivt system for utførelse av arbeidsordre og dokumentasjon.
 
I tillegg til leveranse av PowerCatch arbeidsordresystem, inkluderer avtalen også utvikling av en rekke integrasjoner mot TrønderEnergi Nett sine fagsystemer, samt videreutvikling av PowerCatch. Dette vil sikre god informasjonsflyt og samhandling mellom nettselskapets systemer.
 
TrønderEnergi Nett er en av Midt-Norges største distributører av elektrisk kraft til privat- og bedriftskunder. Linjenettet går fra Osen i nord til Alvdal i sør. TEN har ansvar for utbygging, drift og vedlikehold av et fylkesomfattende regionalnett i Sør-Trøndelag og distribusjonsnett i tretten kommuner.
 
ReSight er stolte over at TrønderEnergi Nett har valgt PowerCatch blant flere kvalifiserte leverandører. TEN blir en av ReSights største kunder, og avtalen befester vår posisjon i markedet samt den rivende utviklingen som ReSight har vært gjennom de siste årene. Vi ser fram til et spennende prosjekt sammen med TrønderEnergi Nett!

Helene Lund Engebø