Resight

Aktuelt

Aktuelt om ReSight

PowerCatch valgt som utrullingsverktøy for SORIA

SORIA er den største AMS alliansen i Norge og OneCo er valgt som leverandør for område 4. Dette området dekker 13 nettselskaper plassert i Haugesund, Hardanger, Sunnhordaland, Odda, Austevoll, Tysnes, Kvinnherad, og omkringliggende områder. For å håndtere booking og utrulling har OneCo valgt å benytte PowerCatch på samme måte som de gjør for Nettalliansen og VOKKS.

OneCo har etablert eget AMS kundesenter i Asker. Her kan medarbeiderne følge utrulleringen av nye målere fra time til time, fra uke til uke. Embriq har ansvaret for integrasjon mellom PowerCatch og SORIA alliansen sine system for utrulling og drift.

For å håndtere utrullingen effektivt har vi i samarbeid med OneCo utviklet en egen booking modul i PowerCatch med kartet som arbeidsflate både for ledere , kundesenter og montører.

Michel Diniz de Carvalho