Resight

Aktuelt

Aktuelt om ReSight

Julehilsen

Hjemmeside-jul.jpg

Vi legger om litt året 2018 bak oss, og ser fram mot en spennende tid i 2019! 

I løpet av 2018 har vi gjort mye spennende. Vi har blant annet arrangert vår første brukerkonferanse for våre PowerCatch-kunder, noe som ble en stor suksess. I tillegg har vi fått snakket om ReSight og våre produkter på blant annet Innovasjonstalen 2018, DNB NXT og Nordområdekonferansen. Vi har også vært en av initiativtakerne for å samle IT-hodene i Harstad. Det første arrangementet i den forbindelse var en IT-pub i november, et arrangement som hadde et godt oppmøte. 

Dette året har vi også lansert PowerCatch multitenant, hvor flere selskaper kjører på samme plattform. Vi har foretatt en mulighetsstudie for Equinor og hatt en vellykket etablering av Jira Service Desk med integrasjoner på Data Center for Eika Gruppen. TrønderEnergi Nett har fått flere nye integrasjoner, blant annet mot nytt AMS-grensesnitt i Customer, og det har vært jobbet mye med GDPR compliance. Alt dette er levert med god presisjon på estimat og tid. 

Internt i ReSight har det også skjedd mye i 2018. Vi har blant annet ansatt Ulrike, Kenneth og Katrine, Vegard Kjelseth har tatt sertifisering i Atlassian Certified JIRA Administrator og Atlassian Certified JIRA Service Desk Administrator og Helene Lund Engebø har fornyet sine sertifiseringer i Atlassian Certified JIRA Administrator og Atlassian Certified in Agile Development with JIRA Software. I tillegg har vi flyttet inn på nye kontorer!

Til slutt vil vi si tusen takk til alle våre kunder for samarbeidet i året som har gått, og ønske dere en god jul og godt nytt år!

Stor julehilsen fra oss i ReSight!

Katrine Mariell Karlsen