Resight

Aktuelt

Aktuelt om ReSight

Ny teknisk supportkonsulent hos Resight

Birger-grafitti-max.jpg

Birger er født og oppvokst i Narvik. Han har i perioder bodd i både Sandnes i sør og Tromsø i nord mens han har jobbet og studert. I 2015 valte han å flytte tilbake til vakre Nord-Norge, for å komme nærmere familie og for å starte på nye studier. Denne gangen tok han en bachelorgrad i ingeniørfag, datateknikk, og graden hans ble utstedt ved UiT Norges arktiske universitet i Narvik i 2018. Den dag i dag bor han i Narvik med sin samboer og deres 3 barn.

I august startet han hos Resight som teknisk supportkonsulent. I stillingen skal han blant annet håndtere Reisght sin servicedesk og innkommende supportsaker, ha konfigurering av PowerCatch og Atlassian-produkter og andre driftsoppgaver. 

Birger sier selv: “Jeg søkte stilling i Resight da jeg lette etter lokale IT-bedrifter som søkte etter folk. Etter jeg hadde vært på intervju for to andre stillinger i Resight, fikk jeg en forespørsel om jeg ville bli vurdert for min nåværende stilling. Jeg takket ja, og etter et nytt intervju ble jeg tilbudt denne stillingen. Det var selvfølgelig lett å takke ja, etter det gode inntrykket jeg hadde fått av Resight”.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg Birger, og ønsker deg velkommen hos oss i Resight! 

Katrine Mariell Karlsen