Resight

Aktuelt

Aktuelt om ReSight

Presentasjon for Arbeiderpartiet

I forbindelse med valgkampen var Resight på Harstad Arbeiderparti sitt partikontor fredag 9. august, for å fortelle litt om hvem vi er og hva vi jobber med. Firmapresentasjoner fra lokale firmaer er noe partiet pleier å ha når de får besøk av rikspolitikere og denne gangen var NSK Ship Design og vi invitert. Tilstede var nestleder i Arbeiderpartiet, Bjørnar Skjæran, fungerende ordfører og ordførerkandidat Kari-Anne Oppsal og andre lokale AP politikere. Lillann, vår prosjektleder og kvalitetsansvarlig, representerte Resight og forteller her fra dagen.

Det var en hektisk timeplan for valgkampanjedeltakerne, noe som gjorde at vi gikk rett på sak. Under presentasjonen snakket jeg ikke bare om hvem Resight er som firma, men også om at det finnes teknologijobber og et bra IT-miljø i Harstad. De som var tilstede under presentasjonen var svært engasjerte og stilte bl.a spørsmål om hva vi gjør i forhold til markedsføring og rekruttering.  NSK fortalte deretter om spennende tider i  bygging av moderne og miljøvenlige fiskebåter og om havfarmer som gir nye muligheter for bærekraftig utvikling av havbruksnæringen. Tiden ble litt knapp, og fungerende ordfører ønsket derfor å invitere oss til et møte på rådhuset for å snakke videre en annen gang for å kunne komme med konkrete forventninger og behov. Dette er noe vi ser frem til allerede. 

Når presentasjonene var over fortalte Kari-Anne at partileder, Jonas Gahr Støre, trakk frem Harstad i sin tale på Utøya 2.august. Dette gjorde han fordi Harstad har gjort store fremskritt når det kommer til miljøpolitikken. Harstad kommune har redusert klimautslipp med 17% de siste to årene, noe som er utrolig bra. En intensjonsavtale ble også signert på stedet. 

Mer om signering av klimakontrakten kan du enten lese her: https://www.ht.no/nyheter/2019/08/09/Kari-Anne-inngikk-kontrakt-med-kommunens-innbyggere-Ønsker-å-skape-bedre-miljø-og-klima-19663846.ece eller på Harstad AP sin Facebook-side. Legg merke til at Kari-Anne signerer med en PowerCatch penn!

Bjørnar Skjæran, Lillann Solberg og Kari-Anne Oppsal.

Bjørnar Skjæran, Lillann Solberg og Kari-Anne Oppsal.

Her sniker Lillann en selfie mens klimakontrakten lanseres.

Her sniker Lillann en selfie mens klimakontrakten lanseres.

Skjermbilde 2019-08-10 kl. 14.47.57.png
Katrine Mariell Karlsen